LG G6

LG G6

LG har tagit den dubbla kamerainställningen från V20 och förbättrat det väldigt mycket med G6. Båda sensorerna är identiska 12MP, vilket leder till ökad kvalitet på vidvinkel och mer liknande inställningar överallt mellan de två. Detta gör att den dubbla kamerans inställningar är mer värdefulla, eftersom du kan luta dig på 125-graders vidvinkelobjektivet på samma sätt som standard 71-graders.
Trots att de har relativt små 1,12-mikron pixlar, tar huvudkameran fantastiska bilder ihop med sin f / 1.8-lins. Under dagen är det ganska neutralt och fångar snygga naturliga bilder, medan på natten går det bra att återskapa bilden utan att lägga till ljus som inte ska vara där.

LGs kameraapp kan fortfarande vara lite långsam och är inte lika snabb som Samsungs eller enkla som Googles, men får jobbet gjort. Som plåster på det erbjuder appen istället en hel del massa manuella kontroller så att du kan finjustera allt man vill ha.

Vad tänker vi: Med en huvudkamera som kan utmana tävlingen och en extra vidvinkelfoto, erbjuder G6 många bra alternativ för foton.
En sak till: LG G6 är också den billigaste telefonen i den här klassen av smartphone och erbjuder kanske det bästa för pengarna när du tittar på kamerorna.